Barefoot Wine & Bubbly
search barefoot

Zoek je een winkel in jouw buurt? Vul jouw zoekterm in en doorzoek de pagina!

search barefoot

Zalm Ceviche

Een lekker licht zomergerechtje dat ook nog eens heel makkelijk te bereiden is.

Wijnkenmerk: Pinot Grigio

Porties: 5 Voorbereiding: 5-15 minuten Bereiding: 2+ uur (nacht laten staan)

Ingrediënten

  • 450 gram zalm, in kleine blokjes gesneden
  • 125 milliliter citroensap
  • 125 milliliter Barefoot Pinot Grigio
  • 4 theelepels rijstazijn
  • 1 theelepel zout
  • 4 laurierblaadjes
  • 1 theelepel tijm
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 5 theelepels fijngesneden bieslook
  • 3 eetlepels olijfolie

Instructies

  1. Marineer de zalmblokjes met de citroensap, azijn, Barefoot Pinot Grigio, zout, laurierblaadjes, tijm en knoflookpoeder en laat dit een nacht intrekken. Door het zuur in de wijn en de azijn, gaart de vis lichtjes.
  2. Voeg de bieslook toe voor je de zalm serveert en druppel de olijfolie eroverheen.

Dit vind je vast ook leuk:

Dit mag je opvatten als een compliment!

Weet je zeker dat je oud genoeg bent om Barefoot te mogen drinken?

Deze site is bedoeld voor mensen ouder dan achttien. Als je deze website bezoekt, bevestig je daarmee dat je de leeftijd hebt waarop het jou wettelijk toegestaan is om alcohol te drinken in het land waar deze website bezocht wordt.

Trouwens, deze site gebruikt cookies. Als je verder gaat, stem je in met het gebruik van deze cookies. Als je meer wilt weten, kijk dan even bij ons cookie beleid.

Ons vakmanschap drink je met verstand

Oeps, je bent nog niet oud genoeg om de website te bezoeken!